dimarts, 6 de juliol del 2010

Medting, el YouTube dels metges

del blog de la biblioteca del campus de bellvitge:

iem que MEDTING és el YouTube del metges perquè també permet l’intercanvi de vídeos – només mèdics, en aquest cas – però en realitat el seu objectiu és més ambiciós.

MEDTING és un servei web on els metges que s’acrediten com a tals en el moment d’efectuar el registre gratuït poden publicar vídeos i altres materials multimèdia, solts o corresponents a casos mèdics, que vulguin compartir amb la comunitat. L’accés als continguts publicats és lliure, de manera que els vídeos i imatges poden rebre comentaris i aportacions d’altres metges d’arreu del món per tal de compartir i crear coneixement de manera col·laborativa.

El projecte és fruit d’un equip multidisciplinari especialitzat en medicina, informàtica i gestió que ofereix el seu producte de manera gratuïta als usuaris particulars (existeix una versió per a empreses i organismes que és de pagament) que són els que aporten de manera desinteressada els continguts que van creixent de manera important: prop de 3.000 casos i més de 20.000 continguts multimèdia.

Mireu-vos el vídeo – una mica futurista, val a dir – on es mostren les possibilitats del servei. http://bloccampusbellvitge.ub.edu/2010/06/30/medting-el-youtube-dels-metges/