dimecres, 2 de març del 2011

IV FÒRUM D'INVERSIÓ HEALTHCARE BARCELONA'11" - COMB - Col·legi Oficial de Metges de Barcelona


10 de març de 2011Biomedica
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ESADE BAN, Barcelona Activa i Biocat coorganitzen el IV Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2011, que tindrà lloc el proper 10 de març a la Sala d'Actes del COMB.
El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona'11 s'estableix com un punt de trobada entre empreses amb projectes de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la Informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.
La convocatòria de projectes serà oberta a tot tipus d'empreses (no només que pertanyin a membres col·legiats o associats a entitats promotores).
Vols presentar un projecte al IV Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona’11, complimenta el següent formulari.Vols confirmar la teva assistència alIV Fòrum
d'Inversió Healthcare Barcelona’11
,
confirma-la aquí.
Dates i formalitats
El termini de presentació és el 20 de febrer de 2011.
Els projectes hauran de ser presentats, mitjançant el formulari online oficial aprovat pels organitzadors, d'acord amb els següents pasos:
1. Registrar el projecte i complimentar la informació sol·licitada al formulari online
2. Un cop registrat, s'haurà de cumplimentar la informació que se solicita de dades bàsiques de l'empresa adjuntant els següents documents: CV de l'equip promotor i presentació del projecte (format .ppt o .pdf) màxim 10 minuts, i qualsevol altre document que l’emprenedor consideri convenient per ajudar a la comprensió del projecte.
(la informació introduïda es podrà modificar quan es desitigi accedint amb les mateixes claus d'accés).
Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes, que estarà format per membres de les seves organitzacions i experts en el sector Healthcare i en la activitat de la inversió privada.
El dia 1 de març el comitè de selecció es reunirà i determinarà, mitjançant votació, en el seu cas, els millors 8-10 projectes presentats en temps i forma.
El Fòrum d'Inversió se celebrarà el dia 10 de març de 2011, a les 16h. a la Sala d'Actes del Col·legi de Metges de Barcelona. Es presentaran els 8-10 projectes seleccionats pel comitè de selecció.
Si té algun dubte sobre el procés d'enviament de la informació pot contactar ambclubcei@alumni.esade.edu
Com participar
El Fòrum està adreçat a empreses corresponents al sector Healthcare: Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la informació relacionades amb la salut.
Les empreses seleccionades per presentar els projectes al Fòrum d'Inversió no hauran de satisfer cap tipus de dret ni tases, ni per la presentació, ni per l'èxit, en el seu cas, en la captació de nous capitals.
Contactes entre inversors i empreses
Al llarg de tot el fòrum d'inversió, s'habilitaran espais específics perquè les empreses participants i els inversors interessats puguin mantenir els seus primers contactes.
Programa
15.45hRecepció de participants i assistents
16.00h - 16.30h Benvinguda per part de les institucions organitzadores
16.30h - 17.30h Ronda 1 de presentacions (4 empreses)
17.30h - 18.00hDescans
18.00h - 19.00hRonda 2 de presentacions (4 empreses)
19.00h - 20.00hCocktail-Networking